Jevelia Om Jevelia

Jevelia är en svensk smyckeleverantör med tillverkning och lager i Sverige.

Tyngdpunkten i vårt sortimentet ligger på pärlsmycken av äkta kultiverade (odlade) pärlor.

Vi firar 12 år på nätet. Med många nöjda kunder har vi tagit steget in i vårt nästa decennium på nätet. Detta gör vi med vår nya E-handelsplats som du nu befinner dig på.

I grunden bygger vårt engagemang för pärlsmycken på mångårig erfarenhet från formgivning och tillverkning med harmoniska element utifrån egen design. Gedigen utbildning och mångårig verksamhet inom biologiska områden samt fascinationen för skönhet genom naturens egna underbara skapelser är ytterligare betydande faktorer som bidrar till vårt engagemang.  

En icke obetydlig drivkraft är också att i hela Sverige erbjuda vackra pärlor av olika slag i smycken till humana priser.  Vi har utvecklat ett eget värdefullt kontaktnät med pärlfarmare på ledande platser för pärlproduktion i Australien, Asien och i områden kring Söderhavet. 

Professionell tillverkning
Att knyta pärlhalsband med utvalda pärlor är ett ädelt hantverk. Endast de bästa pärlorna väljs ut och används i pärlsmycken.  Tillverkningen av Jevelias pärlsmycken görs av erfarna händer och vi designar samt producerar utvalda detaljer i Jevelias egen smyckestudio i Sverige.   
 
I Jevelias sortiment hittar du dessutom designersmycken, hantverk och bijouxalster. 

Jevelias smyckeverksamhet är en del av Gestaltaren Mälardalen.  Företaget innehar F-skatt och har sitt säte i Västmanlands län.
 
Våra smycken säljs huvudsakligen via jevelia.se. Detta innebär att vi alltid kan eftersträva att uppnå det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris. Resultatet kommer dig till del i form av att du hittar eftertraktade alster till konkurrenskraftiga priser på jevelia.se
 
 
Bilder och texter på jevelia.se Copyright Jevelia/Gestaltaren Mälardalen 2012-2024